Rubiols menorquins de sobrassada i mel

on

Per la massa (per uns 20 rubiols):

  • 300g. de farina
  • 100ml. de suc de taronja (desprès no queda gust a taronja)
  • 100ml. d’oli

Per el farcit:

  • Sobrassada
  • Mel

Preparació:

Precalentem el forn a 180º.

Barragem l’oli i el suc de taronja dins un bol  i hi afegim la farina a poc a poc mentre ho amassem fins que tinguem una pasta dura i homogènia.

Ho deixem reposar mitja horeta.IMG_8264.JPG

Passada la mitja hora, fem una boleta amb una mica de pasta de la mida d’una nou. L’aplanem damunt d’una base llisa fins que tingui un diàmetre de devers dotze centímetres.

Amb una cullereta hi possem una mica de sobrassada al centre de la massa i una goteta de mel, al gust. aleshores IMG_8265.JPGprocedirem a doblegar la massa per la meitat de tal manera que cobrim la sobrassada i ens quedi amb forma de mitja lluna.

Amb una forquilla possada de pla anirem marcant tot el perímetre de la mitja lluna de pasta per ben unir IMG_8263.JPGles dues vores. I despres punxeu els rubiols en
diferents llocs (per la part superior).

Posarem els rubiols en una plata de forn amb paper encerat (o paper de forn) i els courem a 180º, un quart d’hora, fins que siguin ben rossos. Els deixarem refredar, i ja està!

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s