Panets farcits de carn

Ingredients (per a 8 panets grans):

Per la massa:

  • 750 gr. de farina de força
  • 1’5 sobres de llevat de panaderia
  • 15 gr. de sal
  • 25 gr. de sucre
  • 2 ous
  • 180 gr. de agua
  • 225 gr. de leche
  • 35 ml. d’oli

Pel farcit (encara que els ingredients poden variar segons els gustos):

  • 400 gr. de carn picada (del tipus que preferiu)
  • Una ceba
  • Un all
  • Una mica de sal

Procediment:

foto 2 (5).JPGPrecalentarem el forn a 250º.

Començarem fent el farcit, per això tallarem la ceba a petits trocets i la barrejarem en una paella juntament amb l’all, també trocejat. A foc mitj anirem barrejant.

Quan comenci a dorar-se una miqueta, tirarem la carn que haguem escollit i barrejarem per què tot es quedi agregat, pujarem una mica el foc i tirarem la sal. Quan ja estigui tot ben barrejat i la carn hagi cambiat de color apagarem el forn i procedirem a començar la massa.

Per fer la massa agafarem la recepta de panets d’hamburguesa (que vindria a ser el mateix):

Posem els ingredients en un recipient, és a dir: la farina, la sal , el sucre , el llevat, l’aigua, la llet i l’oli i ho amassem fins que quedi ben barrejat. 

Una vegada la massa estigui feta, fem una bola i la possem en un bol engreixat amb oli d’oliva, la cobrim amb un drap i la deixem fermentar a temperatura càlida durant una hora aproximadament o fins que dobli el seu volum.

Pasat aquest temps, posem la massa de pa a la taula de treball i tallem porcions (segons la mida dessitjada) amb un ganivet.

foto 3 (2).JPGAmb aquestes porcions farem boles i les aplanarem amb un corró fins a que quedin com bases per pitzzes. Aleshores omplirem les porciond amb una o dues cullerades de sofregit i les tencarem amb una forquilleta per tal de que no se’ns obrin al forn, encara que mentres quedin ben tencades, els hi podem donar la forma que volguem. 

Seguidament, anirem dipositant la massa farcida a la safata del forn coberta amb paper de forn, deixant una mica d’espai entre elles, ja que augmentaran la seva mida.

Ara, enfornarem els mini pans d’hamburguesa al forn pre-escalfat, reduint la temperatura a 200ºC. En uns 15 minuts estaran daurats i es podran retirar del forn.

Per acabar els deixarem en una reixeta perquè es refredin una mica.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s