Piruletes de marenga

Ingredients (per unes 25):

  • 3 clares d’ou
  • 180gr. de sucre
  • 40ml d’aigua
  • Colorant en gel

Preparació:

  • Precalentarem el forn a 80ºC.
  • Començarem preparant el nostre almívar. Per a això posarem en una olla el sucre i l’aigua a escalfar a foc ho deixarem bullir remenant una mica, fins que el sucre quedi totalment fos i el líquid quedi trensparent.
  • Un cop ho tenim llest el retirem del foc i deixem que es refredi una miqueta.
  • D’altra banda, muntarem les nostres clares amb el robot de cuina o amb les varetes elèctriques.
  • Quan estiguin ben muntades, començarem a afegir l’almívar en forma de fil. És molt important que tinguem paciència perquè si ho afegim molt ràpid ens costarà més muntar-les.
  • Seguirem barejant fins que ens quedi una barreja més compacta i no tant líquida.
  • Per pintar afegirem el colorant amb un escuradents poc a poc i barrejarem perquè es tanyeixi tot per igual.
  • Col·locarem la nostra “boquilla” d’estrella a la nostra màniga pastissera i la omplirem amb la massa.
  • Ara col·locarem el paper de forn a la nostra safata del forn i farem les nostres piruletes.
  • Introduirem la safata al centre del forn prèviament escalfat amb calor amunt i avall a 75-80ºC durant unes 2 hores i si teniu opció de ventilador també va bé posar-la.
  • Un cop han passat les 2 hores apaguem el forn i va bé deixar-les reposar durant unes 6 hores o més, encara que si es treuen bé es poden retirar en poc temps.

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s