Pastís de cookie i crema de formatge

Ingredients (per un motlle de 24 cm de diàmetre aprox.):

Cookie:

  • 2 tasses de mantega
  • 2’5 tasses de sucre
  • 3 tasses de farina
  • 3 culleradetes d’essència de vainilla
  • 1’5 culleradetes de sal
  • 2 culleradetes de vinagre de sidra de poma
  • 2 culleradetes de bicarbonat de sodi
  • 2 ous
  • Gotes de xocolata

Capa de formatge:

  • 350gr. de Philadelphia
  • 1 tassa de sucre
  • 1 ou
  • 1’5 culleradetes d’essència de vainilla

Procediment:

Precalentarem el forn a 220 ºC.

Primer batrem la mantega i el sucre. Seguidament hi mesclarem la resta d’ingredients de la cookie menys les gotes de xocolata, és a dir: l’essència de vainilla, la sal, el vinagre, els ous, el bicarbonat i la farina. Quan aconseguim una massa homogènia hi tirarem les gotes de xocolata.

Ara dividirem la massa en dues parts iguals i les reservarem.

Per preparar la crema de formatge barrejarem la philadelphia amb el sucre i quan estigui ben barrejat hi tirarem l’ou i la vainilla.

Aleshores començarem a muntar el pastís. Primer de tot estirarem una de les parts de la massa pel motlle prèviament untat amb mantega o folrat amb paper de forn.

Seguidament estendrem la crema de formatge per sobre de la capa de cookie. Ara procedirem a estendre l’altra meitat de massa de cookie sobre la capa de formatge, amb molta cura.

Enfornarem 30 minuts aprox. a 200ºC.

*Aquesta recepta també es pot fer servir per fer només cookies sense la part de formatge.

*Aquest pastís no està pensat per ser desmotllat, ja que quan el traiem del motllo es pot trencar i desfer. Per això és apropiat enfornar la massa en un motlle pugui ser servit.

 

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s