Muffins de mascarpone i xocolata (sense gluten)

Ingredients:

  • 180 gr de farina Schär Mix Dolci-Mix C (sense gluten)
  • 3 ous 
  • 180 gr de sucre
  • 200 gr de mascarpone
  • 120 gr de mantega a temperatura ambient
  • 60 gr de cacau en pols Valor
  • 2 culleradetes de llevat
  • 1 culleradeta de pasta de vainilla
  • 1/2 cullaradeta de sal
  • Gotes de xocolata al gust

 Preparació:

Preescalfarem el forn 180ºC.

Tamisarem la farina al costat del cacau, el llevat i la sal i reservarem la barreja.

Batrem la mantega amb el sucre fins que blanquegi.

Seguidament afegirem els ous un a un. I sobretot, no afegirem el següent fins que l’anterior no estigui totalment integrat a la massa.

Incorporarem la vainilla i el mascarpone, i barrejarem.

Ara afagirem la barreja dels ingredients secs que hem fet previament i ho lligarem bé fins a tenir una mescla suau i homogènia. Seguidament afegirem unes quantes gotes de xocolata i barrejarem bé fins que quedin ben adherides.

Col·locarem els motlles escollits a la safata metàl·lica de forn, i els omplirem per la meitat, no més.

Decorarem amb unes gotetes més de xocolata, al gust de cadascú i ho posarem al forn durant 20 minuts aprox. a 180ºC.

Finalment ho deixarem refredar sobre una reixeta.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s