Mochis japonesos

Ingredients:

  • 1 tassa de farina d’arròs glutinós
  • 1/4 de tassa de sucre
  • 1 tassa d’aigua
  • Maizena
  • Melmelada o gelat.

Procediment:

Posem l’aigua i el sucre a un bol i barregem bé. Seguidament afegirem la farina d’arròs i mesclarem.

Ara, posarem el líquid al foc i barrejarem cada un minut aprox. o quan ho veiem oportú.

Quan veiem o notem que està pastos, ho traurem del foc i ho deixarem refredar una mica perquè després puguem procedir a pastar.

Posarem Maizena a la nostra superfície de treball i a les nostres mans, pensant que la massa és molt enganxifosa al principi.

Aleshores procedirem a pastar la massa molt bé, i quan veiem que ja no està tan enganxifosa començarem a formar els moxis de la següent forma: farem boles amb la massa de la mida que desitgem, les aplanarem amb les mans i hi posarem una mica de gelat o de melmelada al centre. Finalment tancarem els moxis amb les mans fent com unes bossetes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s