Crumble de maduixa i plàtan

Ingredients:

  • 850gr. de maduixa
  • 3 o 4 plàtans
  • 80gr. de farina
  • 20gr. d’avena en flocs
  • 60gr. de mantega a temperatura ambient
  • 180gr. de sucre
  • Una mica de canyella per espolvorejar.

Procediment:

Precalentarem el forn a 220ºC

Natejarem les maduixes, les tallarem ben finetes i les barrejarem amb uns 100gr. de sucre aprox. Seguidament tallarem el plàtan i el barrejarem amb les maduixes. Deixarem reposar les fruuites una mitja hora perquè treguin una mica del seu suc.

foto 1 (2).JPGBarrejarem la farina, l’avena, la resta del sucre i la mantega amb les mans fins que quedi com unes motlles.

Ara escorrerem el líquid que han deixat anar les fruites i les bolcarem al motllo desitjat.

Sobre les fruites hi tirarem les “motlles” i una mica de canyella, encara que això últim no és necessàri.

(Com podreu veure a la imatge, aquesta vegada només hi hem possat maduixa).

Finalment ho enfornarem programent només part de dalt uns 10 minuts (com a molt) o fins que es torri una miqueta, a 220ºC. Quan ja estigui ho retirarem i ho deixarem refredar.

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s