Coulant de turró de xixona

on

Ingredients (per 4-6 unitats)

  • 200 gr. de turró de xixona
  • 4 ous
  • 100 gr.de sucre
  • 75 gr. de farina torrada
  • Mantega i una mica de farina pels motlles

Elaboració:

Començarem torrant la farina utilitzant per a això el forn a baixa temperatura on hi haurem de possar una safata amb la farina ben repartida perquè es torri per igual. Quan estigui una mica torradeta la treurem i la deixarem refredar.

Barregem en un bol (o a la Thermomix ) tots els ingredients, el torró trossejat, els ous, el sucre i la farina, i procedirem a triturar fins a obtenir una massa cremosa.

Aleshores, untarem els motlles amb mantega i hi tirarem una mica de farina, després sacsejarem els motlles per fer caure la farina que no s’hagi quedat adherida.

Ara tenim dues opcions:

  • Podem congelar-los i guardar-los per quan els volguem. En aquesta opció, haurem de treure els coulants pocs minuts abans de possar-los al forn, ja que s’han de possar a enfornar sense descongelar i hauran d’estar de 16 a 18 minuts a 180ºC.
  • L’altre opció és possar-los directament sense congelar-los, però per aquesta opció els possarem a 180ºC entre 10 i 13 minuts, vigilant sempre que no es facin massa ni que els treiem abans d’hora.

Els coulants es serveixen calents, així que els haurem de possar al forn just abans de menjar-los.

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s